Eventmogelijkheden Fokker Terminal vanaf 13 november 2021

Er zijn op dit moment verschillende mogelijkheden om een evenement te organiseren in de Fokker Terminal.

Bij een congres of vergelijkbaar evenement kunnen wij maximaal 400 gasten (geplaceerd) ontvangen met een eindtijd van 18.00u. Bij een aansluitende borrel of diner is de eindtijd 20.00u. Bij een beurs (doorstroom event) kunnen wij in de Fokker Terminal maximaal 1000 gasten tegelijkertijd ontvangen met een eindtijd van 18.00u. 

Naast onze fysieke eventmogelijkheden bieden we ook de mogelijkheid je event hybride te maken of zelfs geheel online. Bespreek de mogelijkheden met onze eventmanagers. Je bent van harte welkom voor een locatiebezoek! 

Voor alle evenementen is een coronatoegansbewijs noodzakelijk om toegang te krijgen, zo ook voor de Fokker Terminal. 

Meer info over het Coronatoegangsbewijs vind je hier: https://coronacheck.nl/nl/ en hier: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs/evenementen-en-festivals

Fysieke bijeenkomsten

  • Congressen: capaciteit tot 400 personen (geplaceerd)
  • Beurzen: capaciteit tot 1000 personen
  • 18 subzalen, 40 tot 250 personen per zaal
  • Geen overige beperkingen (geen 1,5m)

 

 

Hybride events

  • Volledig ingerichte congreslocatie als indrukwekkend TV-decor
  • Vergroot je doelgroep door zowel live publiek als online kijkers
  • All-in scherp geprijsde streamingpakketten als aanvulling op je live event-techniek
  • Glasvezel internetverbinding inclusief 4G-backup
  • Onbeperkt aantal kijkers via Full HD stream
  • Online eventplatform in jouw huisstijl inclusief interactieve tools zoals polls, Q&A, chatfuncties en netwerkmogelijkheden

Wat voor evenement wil je plannen?

Door de grote mate van flexibiliteit en de vele subzalen is de Fokker Terminal bij uitstek geschikt als congreslocatie voor bijeenkomsten vanaf 150 tot 1000 personen.

Met een vrije exporuimte van 2.900 m2 op de begane grond en het gemak van 17 subruimtes is de Fokker Terminal een uitstekende locatie voor een b2b beurs.

De hangar is een sfeervolle plek voor een diner, galadiner, awardshow of walking diner vanaf 150 personen, goed te combineren met een congres­dag.

Geef je product de ruimte en maak van de gelegenheid gebruik om er een live-communicatie moment van te maken die je gasten nooit meer vergeten.

Zalen

Geschiedenis

Van 1961 t/m 1993 was het gebouw het onderkomen van de MTS voor Luchtvaarttechniek. In 2009 is het gebouw herontwikkeld tot congres- en evenementenlocatie voor de zakelijke markt.

Den Haag

Den Haag is centraal gelegen in de randstad en is om die reden een logische plek om een (inter)nationaal event te organiseren. De stad is uitstekend bereikbaar en heeft veel te bieden.

Laat je inspireren

Fokker Terminal
Binckhorstlaan 249
2516 BB Den Haag
Tel: 070 262 90 66

De Fokker Terminal ligt 5 minuten van de snelwegen A4, A12 en A13 en is goed bereikbaar met het OV. We beschikken over 400 parkeerplaatsen

Door de ligging nabij het centrum (circa 2,5 km) zijn er veel hotels in de buurt in verschillende prijsklasses beschikbaar

Wij hechten grote waarde aan duurzame events. Zo is de Fokker Terminal de eerste CO2 neutrale congreslocatie van Den Haag! 

Neem contact met ons op

Karen Marcillaud
Sales & Event Manager
070 - 262 90 66

Ralph Dik
Sales & Event Manager
070 - 262 90 66

Tim Rosman
Sales & Event Director
070 - 262 90 66

Hier zijn we trots op