Fokker Terminal – Gateway to special events

De Fokker Terminal gaat verder dan een conventionele congreslocatie of evenementenlocatie. Met een full service product in de vorm van transparante en goed geprijsde congrespakketten, wordt het organiseren van een evenement een naadloos proces. De centrale hangar, het kloppende hart van de Terminal, kan worden aangepast aan diverse configuraties, variërend van een festivalsfeer tot een formele plenaire opstelling. Het innovatieve systeem van verplaatsbare gordijnen en geavanceerde audiovisuele faciliteiten maakt elke setting mogelijk, waardoor de Fokker Terminal een unieke flexibiliteit biedt aan evenementenorganisatoren. De Fokker Terminal beschikt over 18 breakout rooms, direct grenzend aan de hangar, die een groot scala aan mogelijkheden bieden voor workshops en parallelle programma’s. De Fokker Terminal is een full service congrescentrum.

De bereikbaarheid is subliem door de ligging dichtbij de rijkswegen. De locatie beschikt over 400 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Vraag onze eventmanagers naar de mogelijkheden! 070 2629066.

De Evenementenlocatie van Den Haag

  • Congressen tot 1000 personen 
  • 18 subzalen, 40 tot 250 personen per zaal
  • Diners tot 1000 personen 
  • Bedrijfsevenementen tot 1000 personen 

De congreslocatie van Den Haag

  • Goed bereikbaar nabij snelwegen A4 en A12
  • 400 eigen parkeerplaatsen
  • Full service begeleiding
  • Heerlijke catering
  • Exclusiviteit
  • Veel daglicht

Wat voor evenement wil je plannen?

Door de grote mate van flexibiliteit en de vele subzalen is de Fokker Terminal bij uitstek geschikt als congreslocatie voor bijeenkomsten vanaf 150 tot 1000 personen.

Met een vrije exporuimte van 2.900 m2 op de begane grond en het gemak van 17 subruimtes is de Fokker Terminal een uitstekende locatie voor een b2b beurs.

De hangar is een sfeervolle plek voor een diner, galadiner, awardshow of walking diner vanaf 150 personen, goed te combineren met een congres­dag.

Geef je product de ruimte en maak van de gelegenheid gebruik om er een live-communicatie moment van te maken die je gasten nooit meer vergeten.

Zalen

Geschiedenis

Van 1961 t/m 1993 was het gebouw het onderkomen van de MTS voor Luchtvaarttechniek. In 2009 is het gebouw herontwikkeld tot congres- en evenementenlocatie voor de zakelijke markt.

Den Haag

Den Haag is centraal gelegen in de randstad en is om die reden een logische plek om een (inter)nationaal event te organiseren. De stad is uitstekend bereikbaar en heeft veel te bieden.

Laat je inspireren

Fokker Terminal
Binckhorstlaan 249
2516 BB Den Haag
Tel: 070 262 90 66

De Fokker Terminal ligt 5 minuten van de snelwegen A4, A12 en A13 en is goed bereikbaar met het OV. We beschikken over 400 parkeerplaatsen

Door de ligging nabij het centrum (circa 2,5 km) zijn er veel hotels in de buurt in verschillende prijsklasses beschikbaar

Wij hechten grote waarde aan duurzame events. Zo is de Fokker Terminal de eerste CO2 neutrale congreslocatie van Den Haag! 

Laatste nieuws

Metamorfose op de Binckhorst in Den Haag

De Fokker Terminal is ideaal gelegen op de Binckhorst aan de rand van de stad....

Lees verder
FRESH MONDAY: Speciaal tarief op maandag!

Al jaren is het een opvallende trend; vrijwel alle congressen en meetings worden op dinsdag...

Lees verder

Neem contact met ons op

Karen Ruesink
Sales & Event Manager
070 262 90 66

Ralph Dik
Sales & Event Manager
070 262 90 66

Tim Rosman
Sales & Event Director
070 262 90 66

Hier zijn we trots op