De Fokker Terminal mag wel meer dan 50 personen ontvangen!

Naar aanleiding van de persconferentie van 18 september is er nogal wat onduidelijkheid over het verbod op bijeenkomsten van meer dan 50 personen. Wij willen hierbij laten weten dat congressen en zakelijke bijeenkomsten bij de Fokker Terminal binnen alle richtlijnen vallen van de overheid en veiligheidsregio Haaglanden. Wij mogen meer dan 50 personen ontvangen. Er is voor ons type locatie dus niets veranderd met betrekking tot onze capaciteit. Wij benadrukken ook dat de Fokker Terminal geen feestzaal is zoals bedoeld in de persconferentie.
 
Veiligheid staat voorop!
De Fokker Terminal hanteert het zakelijke eventprotocol dat is opgesteld is door het Eventplatform en is goedgekeurd door de overheid. Hiermee voldoen wij aan alle veiligheidsvoorwaarden, zoals de verplichte gastenregistratie, gezondheidscheck, extra schoonmaak rondes en hygiënische catering. De locatie is sfeervol ingericht conform de anderhalve meter richtlijnen en er zijn brede passeer-ruimtes. De Fokker Terminal beschikt over een modern ventilatiesysteem conform het laatste bouwbesluit en daarnaast over voldoende mogelijkheden om ramen te openen. 
 
Als u vragen heeft dan zijn wij uiteraard bereikbaar voor een toelichting.

Fysiek congres

De kracht van live ontmoeting!

 • 25 – 350 personen
 • Snel op te schalen indien maatregelen versoepelen
 • Voldoende ruimte voor 1,5 afstand voor bezoekers én medewerkers en conform de richtlijnen van de overheid/RIVM
 • Smaakvolle catering conform de strengste hygiënevoorwaarden
 • Volledig ingerichte locatie inclusief meubilair, decoratie, AV techniek
 • 18 subzalen tussen 15 en 50 personen, volledig ingericht

Live streaming

Vergroot je bereik!

 • Volledig ingerichte congreslocatie als decor met 75 – 350 personen op locatie
 • Het evenement wordt met behulp van meerdere camera’s in beeld gebracht
 • Gasten bekijken het event op een platform dat speciaal wordt aangemaakt in jouw eventstijl
 • Het aantal kijkers is onbeperkt
 • Interactieve tools zoals polls en chatfunctie
 • Workshopsessies zijn mogelijk met live Q&A

Webcasting

De modernste digitale mogelijkheden!

 • Twee volledig ingerichte webcaststudio’s in een professionele setting
 • Standaard voorzien van meerdere schermen, projecties, camera’s en schakeltechniek.
 • Voorzien van debattafel, sfeerlicht
 • De studio’s worden aangeboden per dagdeel
 • Aanpassingen in de setting is uiteraard bespreekbaar
 • Grafische begeleiding en advies voor de schermcontent

Fysiek congres of zakelijke meeting

Een congres of een zakelijke meeting voor 25 – 350 personen kan bij ons veilig plaatsvinden conform alle veiligheidsmaatregelen vanuit het RIVM/Rijksoverheid en het protocol voor zakelijke bijeenkomsten van de het Event Platform. 

Entreehal

Bezoekers kunnen in onze ruime entree op een veilige manier gebruik maken van een bemande garderobe en registratie, uiteraard met inachtneming van voldoende afstand. We gebruiken ook een aparte in- en uitgang voor de gehele locatie om kruisend verkeer te voorkomen. Ook de toiletten zijn via een aparte ingang te bereiken. 

 

Catering / netwerkplein

Met 750m2 is ons catering- en netwerkplein ruim genoeg en voorzien wij je graag samen met onze cateringpartner Mood4Food van een onbeperkte waterbar en lekkere barista koffie. Het plein is permanent ingericht met stijlvol meubilair, groendecoratie, sfeerlicht en kan naar wens uitgebreid worden met extra branding of bijvoorbeeld partner- of demostands. 

Alle catering zal volgens de strengste veiligheids- en hygiënenormen voorbereid, getransporteerd en uitgeserveerd worden. Lunch serveren we in rijkgevulde lunchbags. Bij de afsluitende borrel is er voor alle gasten een persoonlijk borrelplankje. We werken vanuit hygiëne oogpunt uitsluitend met biologisch afbreekbare disposables.

Plenaire zaal

In het 2e deel van onze hangar bieden we een plenaire opstelling voor 75 – 175 personen, dat snel is op te schalen indien de maatregelen dat toelaten. De plenaire zaal is standaard ingericht met congresstoelen, een podium, vaste AV techniek met een 7x4m scherm, LED verlichting in huisstijlkleur en technische ondersteuning.

Subzalen

Naast onze plenaire zaal en ons cateringplein beschikken we ook over 18 verschillende subzalen met een capaciteit tussen de 15 en 50 personen. Alle subzalen zijn voorzien van eigen inrichting, vast meubilair en vaste AV.

Live streaming mogelijkheden in combinatie met een live congres (hybride congres)

Zoek je naar een groter bereik van je bijeenkomst? Dan bieden we een kant-en-klare streaming mogelijkheid. De online deelnemers volgen het congres op dezelfde wijze als de gasten op locatie. Met meerdere camera’s wordt het event op professionele wijze in beeld gebracht. De online deelnemers kunnen actief deelnemen aan sessies door middel van chatfunctie, polls en andere interactieve tools.

Webcasting (online congres)

We beschikken over twee webcast studio’s. Onze grootste subzaal, de Motorruimte hebben we permanent ingericht als webcast studio samen met onze techniekpartner AVEQ. Deze ruimte is standaard voorzien van meerdere projectieschermen, camera’s en schakeltechniek voor een impactvolle manier van content presenteren. De studio is voorzien van een podium, debattafel, dynamisch licht en biedt naast streamingmogelijkheid ook ruimte voor 30 gasten die er live bij aanwezig kunnen zijn. De webcast studio is per dagdeel te huur. De tweede studio bevindt zich in een subruimte van 8 x 8 meter. Deze studio is ook volledig ingericht zoals bovenstaand beschreven. In deze studio kan alleen geen publiek worden ontvangen.

Neem contact met ons op

Karen Marcillaud
Sales & Event Manager
070 - 262 90 66

Ralph Dik
Sales & Event Manager
070 - 262 90 66

Tim Rosman
Sales & Event Director
070 - 262 90 66

Hier zijn we trots op