background image2

Fresh Monday!

Al jaren is het een opvallende trend; vrijwel alle congressen en meetings worden op dinsdag en donderdag georganiseerd. Daarom hebben we in 2015 ‚Fresh Monday!' geintroduceerd. Want waarom niet een congres op maandag? Fris na het weekend, minder files en voldoende uitgerust om met elkaar kennis te delen in een bijzondere omgeving.

De Fokker Terminal beloont de Fresh Monday gasten met een speciaal actietarief dat oploopt tot 25% korting en een gratis Fresh Smoothie bij inloop! Een zeer scherp geprijsd all-in tarief in pakketvorm van 150 tot 1000 personen. Hiervoor krijgt u een kant-en-klare ingerichte congreslocatie met het gemak van 17 subruimtes, in de ambiance van een inspirerende industriële locatie.

Informeer naar deze aantrekkelijk actie: 

Fokker Terminal

Tim Rosman: 06 52038755

Info@FokkerTerminal.nl


 
De Fokker Terminal is dé perfecte locatie voor de organisatie van congressen, bedrijfsevenementen en/of beurzen. Een niet alledaagse, industriële omgeving geschikt voor 100 tot 1000 personen. Van 1 tot 17 subruimtes, eigen inrichting & meubilair, catering, techniek, personeel, wifi en ruime parkeergelegenheid. Voor informatie of een bezichtiging, neem gerust contact met ons op!Meer informatie >

Videopresentatie

Fokker Terminal videopresentatie Fokker Terminal presentatie Bekijk video's van congressen en evenementen:
VNO-NCW West Gala Diner
VNO-NCW West Gala Diner
De Fokker Terminal is ook in trek als foto/video locatie. Bekijk producties:
Nationale Postcode Loterij - Ieder uur een BMW!!!
Nationale Postcode Loterij - Ieder uur een BMW!!!